Η εταιρία

Ήταν πίσω στα 1972 όταν η παρέα των Βλάση,  Δημήτρη και Φραντσέσκου αποφασίζει να δημιουργήσει ένα μικρό συνοικιακό λιθογραφείο στο Περιστέρι. Η εργατικότητα, η μαστοριά, η σωστή αντιμετώπιση όλων των πελατών και φυσικά η υψηλή ποιότητα των εκτυπωτικών εργασιών γρήγορα έφεραν την αποδοχή και την καταξίωση της μικρής επιχείρησης στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για την  γέννηση της Λιθογραφικής.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε στις 30/06/1975 ως ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΚΗ Ε.Π.Ε, η οποία στις 12/05/1999 συγχωνεύτηκε με την ΒΛ.ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε και προήλθε η σημερινή ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.

Η αρχική έδρα της εταιρίας ήταν στο Περιστέρι επί της οδού Τερπάνδρου όπου και λειτούργησε για περίπου 3 χρόνια .   Κατόπιν η έδρα μεταφέρθηκε στο Περιστέρι επί της οδού Ησαϊα 18 όπου παρέμεινε και με την σημερινή της μορφή ως ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε έως τον Ιούνιο του 2008. Από τότε μεταφερθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας , Λ. Ιωνίας 117 Αχαρναί, όπου θα μας βρείτε και σήμερα. Για περισσότερο από 35 χρόνια, όπου δραστηριοποιούμαστε στο τομέα της κυτιοποιίας προτεραιότητα μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η σταδιοδρομία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηρίζεται από συστηματικότητα, αποτελεσματικότητα και, πιο σημαντικό από όλα, από συνέπεια, γεγονός που μας δίνει η δυνατότητα να παρέχουμε εγγύηση και σιγουριά.

Η παράδοση και το μεράκι της πρώτης γενιάς, η εμπειρία και το ανήσυχο πνεύμα της δεύτερης παραδίδουν σταδιακά  τη σκυτάλη στην τρίτη γενιά. Με πρόσθετα εφόδια σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα η τρίτη γενιά της Λιθογραφικής συνεχίζει την σταθερή και ποιοτική πορεία της εταιρίας και εγγυάται την σίγουρη και μακρόχρονη λειτουργία της.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, απαραίτητος για να συμβαδίζουμε με την τεχνολογία της εποχής και να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του πελάτη, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, οι κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας, η επιμονή για ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται των προσδοκιών, είναι ορισμένα χαρακτηριστικά που σκιαγραφούν το προφίλ της επιχείρησης μας. Γιατί δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια από το πρώτο έως και το δισεκατομμυριοστό αντίτυπο!